back

Menu

Onze gerechten

• things to share •

  • Jamon de Trevélez

  • Secreto de Rubia Gallega

  • Kramiektoast

    gerookte Schotse zalm / Lavendelmayonaise 4 st/6 st

  • Gillardeau oesters 4 st / 6 st

  • Bresaola

    knolselder / parmezaan / citroen

  • Pan Con Tomate

    basilicum / jamon de Trevélez 4st / 6 st

  • Krokante heilbotreepjes / verse tartaar

  • Spring Rolls

    kip / chorizzo / aioli 4 st

  • Gegrilde Maïskolf

    zure room / zoete puntpaprika

• voorgerechten •

  • * Gillardeau oesters 6 st

  • * Carpaccio Belgisch witblauw

    ruccola / parmesan

  • * Carpaccio Belgisch witblauw

    truffeldressing / zongedroogde tomaat / parmesan / pijnboompitjes

  • * Sashimi zalm / tonijn / zwaardvis

    wakamé /gember / rammenas

  • Huisbereide terrine ganzelever

    mango chutney / kramiek

  • Gebakken ganzenlever

    appel / appelsien / brioche

  • * Vitello Tonato

  • Artisanale garnaalkroketten

    krokante peterselie

  • Artisanale kaaskroketten

    krokante peterselie

  • * Zacht gerookte zalm

    toast/ peterselie / snipper ui

• hoofdgerechten •

  • Zeetong Meunière

  • Tonijn

    sesam / vièrge olijfolie / balsamico

  • Kabeljauw op vel gebakken

    spinaziestoemp / mousseline / gepocheerd eitje / crumble van spek

  • Tongrolletjes

    puree / prei / grijze garnalen

  • Filet pur Iers 200gr / 300 gr

  • Ribeye Iers

  • Entrecote holstein

  • Vol-au-vent op onze manier

  • Vol-au-vent op onze manier

    gebakken kalfszwezeriken

  • Gentse Stoverij

    bruine Leffe / varkenswangen / verse appelmoes of groene boontjes

  • “À la minute” bereide steak tartaar

  • Balletjes in tomatensaus

  • Fricandon

    verse appelmoes of groene boontjes

  • Linguine Kip

    gegrilde courgette

  • Linguine Vongole

    sjalot / look /peterselie

  • Linguine Carbonara

    spek / parmesan /bieslook / ei / sjalot

  • Linguine Verse Pesto

    jamon de Trevélez / crumble van spek

  • Salade Thai beef

  • Salade Germarineerde Kip

    avocado / Granny smith / yoghurt

  • Salade Kort Gebakken Tonijn

    boontjes / olijf

  • Salade met trio van geitenkaas

    rode biet / spek / zachte honing / notencrumble

  • Salade tomaat

    grijze garnalen

• Grill •

  • Gamba’s gemarineerd

  • Chateaubriand (2 pers)

  • Côte à l’os West-Vlaams Rood (2 pers)

  • Côte à l’os Simmental (2 pers)

• desserten •

  • Dame Blanche

  • Coupe Brésilienne

  • Fou d’O Colonel (limoncello)

  • Café Glacé met bittere chocolade

  • Crème Brulée

  • Tiramisu

  • Moelleux au chocolat “Judith’s favourite”

  • Dessert van de chef

  • Assortiment kazen

• voor de kinderen •

  • Gegrilde kipfilet

    met appelmoes & frietjes

-CHEF-
Alex Maes