Ons verhaal

Concept

Ons verhaal

Concept

Eigenaar

Alex Maes

In het voorjaar van 2011 werd de stad Gent een topzaak rijker. Intussen is Fou d’O, een vaste waarde en niet meer weg te denken uit de Gentse bistronomie. Eigenaar Alex Maes maakte van het stijlvolle pand een uitzonderlijk mooie brasserie waar het heerlijk tafelen is. Het ruime zomerterras is ongetwijfeld één van de mooiste terrassen uit Gent en omgeving. Voor gasten die met de plezierboot wensen te komen is er een eigen aanlegsteiger.

Al deze facetten maken van Fou d’O brasserie een van de meest gewaardeerde aanwinsten van de laatste jaren in Gent. Een troef is ook de ruime parking aan het restaurant.

Bistronomie

Bistronomie

Gezellig tafelen

Binnenin nodigt het hedendaags interieur en de stijlvolle bediening uit om gezellig te genieten van de schitterende brasserie keuken. Deze is vooral Belgisch-Frans getint met wekelijkse suggesties van de chef. Vermeldenswaard zijn ook de sharings die geserveerd worden bij het aperitief en wie het wenst kan ook ongedwongen eten aan de bar.

Op weekdagen wordt ook een lunch aangeboden met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Fou d’O is een grote aanwinst voor de Arteveldestad.

Uniek

Unieke plek aan het water

Ons terras

Aan de oevers van de Leie heerst in Fou d’O de hele dag een gezellige en ontspannen sfeer. Water is alom aanwezig net zoals de ‘joie de vivre’ en het aanstekelijk enthousiasme.

Een vlotte service met een welgemeende glimlach: zo gaat dat in het rijk van Alex Maes. Die geeft zijn jaren horeca-ervaring met verve door aan zijn jonge team. De chef laat zijn creativiteit de vrije loop op de suggestiekaart terwijl op het vaste menu klassiekers pronken zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent met zwezeriken, frisse salades en pittige pasta’s.

Reserveer je tafel