Onze keuken

Menu

Onze keuken

Menu

Things to share

Bordje Chorizo Bellota Iberico

19,00

Bordje Wagyu

21,00

Kramiektoast 4st

18,00

gerookte zalm / lavendelmayo

Oesters Creuses 4st

18,00

Oesters Creuses 6st

27,00

Krokante heilbotreepjes

19,00

verse tartaar

Noordzeekrab

20,00

wasabi / rode ui

Kroketjes pulled porc

20,00

graantjesmosterd / comté

Gentse kop

19,00

Picklesmayo / gepekelde groentjes

Crème brûléé geitenkaas

20,00

geroosterde rode biet / walnoot

Weeklunch 32,00€

Van 12 november tot en met 14 november

Soep

OF

Voorgerecht

Hoofgerecht

Fou D'o menu

Per tafel, €64 p.p.

Voorgerechten

Carpaccio Belgisch witblauw *

Truffeldressing / zongedroogde tomaat / parmesan / pijnboompitjes

OF

Artisanale garnaalkroketten

Citroen / gefruite peterselie

Hoofdgerechten

Ribeye Iers **

Verse friet / slaatje / saus naar keuze

OF

Kabeljauw

Spinaziestoemp / mousseline / crumble van spek / gepocheerd eitje

Desserten

Vers gedraaid vanille-ijs

Warme chocolade / handgeklopte slagroom

OF

Sorbet Framboos

Voorgerechten

Soep van de dag

10,00

Oesters Creuses 6st

27,00

Carpaccio Belgisch witblauw *

18,00

Rucola / parmesan

Carpaccio Belgisch witblauw *

22,00

Truffeldressing / zongedroogde tomaat / parmesan / pijnboompitjes

Sashimi zalm & tonijn *

21,00

Wakamé / gember / rammenas / sushi-gel / wasabi

Huisbereide terrine ganzenlever

25,00

Rode ui / kers / hazelnoot / kramiek

Gebakken ganzenlever

26,00

Appel / appelsien / brioche

Vitello Tonnato *

18,00

Artisanale garnaalkroketten

24,00

Artisanale kaaskroketten

19,00

Zacht gerookte zalm *

22,00

Toast/ peterselie / snipper ui

Wilde gamba's gemarineerd

26,00

Hoofdgerechten

Visgerechten

Wilde gamba's gemarineerd

38,00

Kruidenslaatje / verse frietjes / verse tartaar

Zeetong Meunière

48,00

Tonijn

37,00

Sesam / vièrge olijfolie / balsamico

Roggevleugel

35,00

Beurre noisette / kappertjes / verse puree

Kabeljauw op vel gebakken

35,00

Spinaziestoemp / mousseline / gepocheerd eitje / crumble van spek

Vleesgerechten

Filet pur

39,00

Ribeye Iers

35,00

Cote a l’os Hereford (2pers)

84,00

Geserveerd met verse frietjes, knapperig slaatje en 2 sausjes naar keuze

Chateaubriand Gegrild (2pers)

74,00

Geserveerd met verse frietjes, knapperig slaatje en 2 sausjes naar keuze

Klassiekers

Vol-au-vent op onze manier

27,00

Vol-au-vent op onze manier met gebakken kalfszwezeriken

36,00

Gentse Stoverij

27,00

Bruine Leffe / varkenswangen / verse appelmoes of groene boontjes

A la minute bereide steak tartaar

26,00

Balletjes in tomatensaus

24,00

Fricandon

26,00

Verse appelmoes of groene boontjes

Pasta's

Linguini Meatballs

25,00

Oregano / parmesan

Linguine Vongole

29,00

Sjalot / look / peterselie

Linguini Carbonara

26,00

Guanciale / pecorino

Linguine Verse Pesto

26,00

Jamon paleta / crumble van spek

Linguine Veggie

25,00

Boordevol groentjes

Grill

Chateaubriand (2 pers)

74,00

Geserveerd met verse frietjes, knapperig slaatje en 2 sausjes naar keuze

Côte à l’os Hereford (2 pers)

84,00

Geserveerd met verse frietjes, knapperig slaatje en 2 sausjes naar keuze

On the side

witloofsla

8,00

Tomatensla

6,00

Groene boontjes

8,00

Warme groenten

10,00

Suggesties

Voorgerechten

Tarte tatin

19.00

witlof / crumble hazelnoot / zure room

Risotto

21.00

cèpes / fazant / kastanje

Ree paté

17.00

vijgencompote / kramiek

Gebrande coquilles

21.00

aardpeer / miso / mandarijn / boekweit

Hoofdgerechten

Thai beef salade

32.00

Cote à l'os Dark red Frisona

110

saus naar keuze - frisse salade - verse friet

Vissuggestie

38.00

catch of the day

Gegrilde tonijn

37.00

choron / verse friet / krokant slaatje

Hazenrug

38.00

wildgarnituur / amandelkroket / pastinaak

Hertenkalffilet

40.00

wildgarnituur / gratin / truffel / knolselder

Stoofpotje van everzwijn

36.00

veenbes / herfstgroentjes / amandelkroket

Hartige salades

Salade gerookte zalm

26,00

Granny Smith / dille / quinoa / yoghurtdressing

Caesar salade

24,00

Traag gegaarde kip / Romeinse sla / knapperige croutons / eitje / parmesan / ansjovis verwerkt in dressing

Salade kort gebakken tonijn

28,00

Boontjes / olijf

Salade geitenkaas

24,00

Spek / zachte honing / notencrumble / gekarameliseerde appeltjes

Salade tomaat & garnalen

34,00

Zeebrugse garnalen / eitje

Salade burrata

27,50

Basilicum / gekonfijte tomaat / pijnboompit / Paleta ham

Desserten

Dame Blanche

12,00

Vers gedraaid vanille-ijs / warme chocolade

Coupe Brésilienne

13,00

Vers gedraaid vanille-ijs / smeuïge karamel / geroosterde & gekaramelliseerde hazelnoot

Fou d’O Colonel

14,00

Huisbereide citroensorbet / limoncello

Café Glacé met bittere chocolade

12,00

Crème Brulée

11,00

Tiramisu

11,00

Speculoos

Moelleux au chocolat

15,00

Vers gedraaid vanille-ijs

Dessert van de chef

15,00

Baskische cheesecake - sorbet van peer - pecannoot

Sorbet citroen

8,00

Assortiment kazen

15,00

Luikse stroop / toast / noten / chutney van rode ui

Sabayon

15,00

Vers gedraaid vanille-ijs

Alle vis- & vleesgerechten kunnen verkregen worden met frietjes, kroketjes, puree of verse pasta. Ons ijs en sorbets zijn huisbereid.  Maximum 5 verschillende gerechten per gang en per tafel, dit om u vlot te kunnen bedienen.

* Deze gerechten kunnen glutenvrij geserveerd worden.
** Sauzen: peperroom / champignonroom / choron / béarnaise / gorgonzola / champignon natuur / kruidenboter