Home

Menu

Menu

  • Paleta 100% Iberico

  • gedroogde entrecote "Romangola"

  • Guacamole / Italiaanse cracker

  • Fried chicken wings / satémayo

  • Kramiektoast

    gerookte Schotse zalm / Lavendelmayonaise 4 st/6 st

  • Oesters Creuses 4 st / 6 st

  • Pan Con Tomate

    basilicum / Jamon de Antonio Alvarez 4st / 6 st

  • Krokante heilbotreepjes / verse tartaar

  • * Oesters Creuses 6 st

  • * Carpaccio Belgisch witblauw

    rucola / parmesan

  • * Carpaccio Belgisch witblauw

    truffeldressing / zongedroogde tomaat / parmesan / pijnboompitjes

  • * Sashimi zalm / tonijn

    wakamé / gember / rammenas / sushigel

  • Huisbereide terrine ganzenlever

    mango chutney / kramiek

  • Gebakken ganzenlever

    appel / appelsien / brioche

  • * Vitello Tonnato

  • Artisanale garnaalkroketten

    krokante peterselie

  • Artisanale kaaskroketten

    krokante peterselie

  • * Zacht gerookte zalm

    toast/ peterselie / snipper ui

  • Zeetong Meunière

  • Tonijn

    sesam / vièrge olijfolie / balsamico

  • Kabeljauw op vel gebakken

    spinaziestoemp / mousseline / gepocheerd eitje / crumble van spek

  • Tongrolletjes

    puree / prei / grijze garnalen

  • Filet pur Iers 200gr / 300 gr

  • Ribeye Iers

  • Entrecote holstein

  • Vol-au-vent

  • Vol-au-vent met gebakken kalfszwezeriken

  • Gentse Stoverij

    bruine Leffe / varkenswangen / verse appelmoes of groene boontjes

  • “À la minute” bereide steak tartaar

  • Balletjes in tomatensaus

  • Fricandon

    verse appelmoes of groene boontjes

  • Linguini Meatballs

  • Linguine Vongole

    sjalot / look /peterselie

  • Linguine Carbonara

    spek / pecorino / ei / sjalot

  • Linguine Verse Pesto

    Jamon / crumble van spek

  • Salade gerookte zalm

    Granny Smith / dille / Quinoa / yoghurtdressing

  • Salade Germarineerde Kip

    Goma dressing / sesam / mango

  • Salade Kort Gebakken Tonijn

    boontjes / olijf

  • Salade met trio van geitenkaas

    gekarameliseerde appel / honongdressing / geroosterde noten

  • Salade tomaat

    garnalen uit Zeebrugge / eitje

  • Gamba’s gemarineerd

  • Chateaubriand (2 pers)

  • Côte à l’os West-Vlaams Rood (2 pers)

  • Cote a l’os wit blauw (2 pers)

    Wereldvermaard om zijn fijne textuur en unieke smaak. Het Belgisch Wit Blauw ras is zeer rijk aan eiwitten, vitaminen ijzer en zink. De runderen worden door ons geselecteerd en enkel de beste vrouwelijke runderen komen in aanmerking. Voor het rundsvlees op uw bord belandt rijpt het nog minstens 10 dagen in de koelkamer. Hierdoor wordt het malser en smaakvoller. Dit vlees heeft een dieprode kleur en een uitgesproken fijne smaak.

  • Dame Blanche

  • Coupe Brésilienne

  • Fou d’O Colonel (limoncello)

  • Café Glacé met bittere chocolade

  • Crème Brulée

  • Tiramisu

  • Moelleux au chocolat

  • Dessert van de chef

  • Assortiment kazen

  • Gegrilde kipfilet

    met appelmoes & frietjes

  • Alle vis- & vleesgerechten kunnen verkregen worden met frietjes, kroketjes, puree of verse pasta. Ons ijs en sorbets zijn huisbereid. Maximum 5 verschillende gerechten per gang en per tafel, dit om u vlot te kunnen bedienen. Gerechten met een * naast, kunnen glutenvrij geserveerd worden.